DORËZIMI I MANDATEVE

DORËZIMI I MANDATEVE

Sesioni parlamentar janar – korrik 2019 u dominua nga procesi i zëvendësimit të deputetëve të opozitës, pas vendimit kolektiv të tyre për dorëzim mandatesh. I gjithë procesi u shoqërua me protesta dhe kontestime, si dhe dobësoi ndjeshëm peshën...

Alban Xhelili:

FJALA NË KUVEND Fjalimi i dates 05.10.2023Fjalimi i dates 08.06.2023Fjalimi i dates 23.03.2023Fjalimi i dates 24.11.2022Fjalimi i dates 09.11.2022Fjalimi i dates 27.10.2022Fjalimi i dates 11.10.2022Fjalimi i dates 08.09.2022Fjalimi i dates...

Alban Xhelili

ALBAN XHELILI Emër Mbiemër: Alban Xhelili Datëlindja: 23.08.1972 Vendlindja: Durrës Edukimi:   I Lartë/Fakulteti Ekonomik, Financë-Kontabilitet Karriera politike:  Nuk ka të dhëna Karriera profesionale:  Auditues Ligjor E dhënë specifike: Deputet...

Agron Gjekmarkaj:

FJALA NË KUVEND Fjalimi i dates 21.03.2024Fjalimi i dates 12.10.2023Fjalimi i dates 21.09.2023Fjalimi i dates 23.02.2023Fjalimi i dates 13.10.2022Fjalimi i dates 22.09.2022Fjalimi i dates 15.09.2022Fjalimi i dates 08.09.2022Fjalimi i dates...

Laert Duraj:

FJALA NË KUVEND Fjalimi i dates 30.03.2023Fjalimi i dates 16.03.2023Fjalimi i dates 17.11.2022Fjalimi i dates 16.06.2022Fjalimi i dates 06.06.2022Fjalimi i dates 30.05.2022Fjalimi i dates 21.04.2022Fjalimi i dates 15.11.2021

Alfred Rushaj:

FJALA NË KUVEND Fjalimi i dates 15.11.2021Fjalimi i dates 08.11.2021Fjalimi i dates 28.10.2021Fjalimi i dates 23.10.2021Fjalimi i dates 16.09.2021

Agron Gjekmarkaj

AGRON GJEKMARKAJ Emër Mbiemër: Agron Gjekmarkaj Datëlindja: 21.05.1974 Vendlindja: Lezhë Edukimi:   I Lartë/Doktor i shkencave Karriera politike:  Ska të dhëna Karriera profesionale:  Pedagog në Universitetin e Tiranës/ Analist dhe publicist E...

Alqi Bllako

ALQI BLLAKO Emër Mbiemër: Alqi Bllako Datëlindja: 10.05.1987 Vendlindja: Ersekë Edukimi:   Master profili Financë dhe Kontabilitet Karriera politike: Nuk ka të dhëna Karriera profesionale: Drejtor i Përgjithshëm, Agjencia Kombëtare e Ujësjellës...

Andia Ulliri

ANDIA ULLIRI Emër Mbiemër: Andia Ulliri Datëlindja: 01.02.1999 Vendlindja: Krujë Edukimi:   I Lartë/Bachelor Karriera politike:  Simpatizante e PD-së Karriera profesionale:  Menaxhere në firmë private E dhënë specifike: Deputet nga lista...

Anduel Tahiraj

ANDUEL TAHIRAJ NIVELI I EFEKTIVITETIT DISKUTIME NË KUVEND ANGAZHIMI NË KOMISIONE VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)

Anila Denaj

ANILA DENAJ NIVELI I EFEKTIVITETIT DISKUTIME NË KUVEND ANGAZHIMI NË KOMISIONE VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)

Laert Duraj

LAERT DURAJ Emër Mbiemër: Laert Duraj Datëlindja: 10.11.1972 Vendlindja: Tepelenë Edukimi:   Administrim Biznesi, Fakulteti Ekonomisë. UT Karriera politike:  2007-2011: Anëtar i PS në Këshillin Bashkiak, Tiranë Karriera profesionale: ...