Kastriot Piroli

KASTRIOT PIROLI Emër Mbiemër: Kastriot Piroli Datëlindja:13.01.1971 Vendlindja: Krujë Edukimi: I Lartë/ Akademia e Forcave Tokësore "Skënderbej" Tiranë Karriera politike: Nuk ka të dhëna Karriera profesionale: Ushtarak Aktiv, Oficer Aktiv E dhënë...

BLERINA GJYLAMETI

BLERINA GJYLAMETI Emër Mbiemër: Blerina Gjylameti Datëlindja: 23. 01. 1980 Vendlindja: Tiranë Edukimi: 2006: Diplomuar në Universitetin e Salernos në Itali, Fakulteti i Ekonomisë; 2017: Doktor Shkencash në fushën e ekonomisë pranë Fakultetit...

OLTA XHAÇKA

OLTA XHAÇKA Emër Mbiemër: Olta Xhaçka Datëlindja: 25.12. 1979 Vendlindja: Tiranë Edukimi: Diplomuar për Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare; Master of Arts (MA), për Administrim Publik nga Clark University, USA. Karriera politike...

Zheni Gjergji

ELONA GJEBREA Emër Mbiemër: Zheni Gjergji Datëlindja: 04.07.1971 Vendlindja: Elbasan Edukimi: I lartë/ Mjeke Karriera politike: Kryetare e LDG, Elbasan; Anëtare e Këshillit Kombëtar të PD; Anëtare e Departamentit të Shëndetësisë pranë PD, Anëtare...

LINDITA NIKOLLA

LINDITA NIKOLLA Emër Mbiemër: Lindita Nikolla Datëlindja: 22. 10. 1965 Vendlindja: Tiranë Edukimi: Fakultetit të Shkencave të Natyrës, dega Matematikë, Universiteti i Tiranës; Master në Administrim Publik, drejtimi Pushtet Ekzekutiv, pranë...

MIMI KODHELI

MIMI KODHELI Emër Mbiemër: Mimi Kodheli Datëlindja: 11.09.1964 Vendlindja: Tiranë Edukimi: 1982-1986: Universitetin e Tiranës, Fakulteti Ekonomik, dega Financë; 2014: Titullin shkencor Doktor i Shkencave Ekonomike nga Universiteti i Veronës...

Teuta Ramaj

TEUTA RAMAJ Emër Mbiemër: Teuta Ramaj Datëlindja: 25.12.1982 Vendlindja: Vlorë Edukimi: Master i Shkencave në Mesimdhënie e Gjuhë Shqipe dhe Letërsi Karriera politike: Nuk ka të dhëna Karriera profesionale: Mesuese E dhënë specifike: Deputete nga...

ILIRIAN PENDAVINJI

ILIRIAN PANDAVINJI Emër Mbiemër: Ilirian Pendavinji Datëlindja: 16. 05. 1971 Vendlindja: Korçë Edukimi: 1989-1994: Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, dega Mjekësi e Përgjithshme Karriera politike: Në qershor 2008 ka shërbyer si Shef...

ELISA SPIROPALI

ELISA SPIROPALI Emër Mbiemër: Elisa Spiropali Datëlindja: 15 Mars 1983 Vendlindja: Tiranë Edukimi: 2005 diplomohet në dy degë BA Ekonomi (Economics) dhe BA Politikë (Politics, në “Mount Holyoke College”, SHBA. MA në Politikë Ekonomike Europiane...

EDUARD SHALSI

EDUARD SHALSI Emër Mbiemër: Eduard Shalsi Datëlindja: 01.04.1968 Vendlindja: Korçë Edukimi: (1986-1990) Fakultetin e Shkencave të Natyrës, në degën Biologji–Kimi, në Tiranë (1996-2002) Diplomë si trajner në ekonominë bankare nga Bankademie...

NIKO PELESHI

NIKO PELESHI Emër Mbiemër: Niko Peleshi Datëlindja: 11. 11. 1970 Vendlindja: Korçë Edukimi: Inxhinieri Elektronike në Universitetin Politeknik të Tiranës Karriera politike: Anëtar i Kryesisë së Partisë Socialiste;( 2013-2017 )ështe...

MIRELA KUMBARO

MIRELA KUMBARO Emër Mbiemër: Mirela Kumbaro Datëlindja: 4 . 03. 1966 Vendlindja: Tiranë Edukimi: 1984-1988: Diplomuar në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, në fushën e letrave frënge. 1993-1994: Master në Përkthim dhe...