Agron Gjekmarkaj

AGRON GJEKMARKAJ

  • Emër Mbiemër: Agron Gjekmarkaj
  • Datëlindja: 21.05.1974
  • Vendlindja: Lezhë
  • Edukimi:   I Lartë/Doktor i shkencave
  • Karriera politike:  Ska të dhëna
  • Karriera profesionale:  Pedagog në Universitetin e Tiranës/ Analist dhe publicist
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)