GRATË DEPUTETE

Aleanca e Grave Deputete është një organizim vullnetar i grave ligjvënëse të të gjitha grupimeve politike në Kuvendin e Shqipërisë. Aleanca e Grave Deputete ka në vëmendje të saj arritjen e objektivit që synon rritjen e pjesëmarrjes së grave në...

TRANSPARENCA FINANCIARE

Më poshtë do të gjeni informacion mbi deklarimet vjetore të deputetëve Transparenca Financiare e DeputëveMë poshtë do të gjeni informacion mbi transparencën financiare të Kuvendit Transparenca Financiare e Kuvendit

KOMISIONET PARLAMENTARE

Komisionet e perhershme Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e NjeriutKomisioni për Integrimin EuropianKomisioni për Politikën e JashtmeKomisioni për Ekonominë dhe FinancatKomisioni për Sigurinë KombëtareKomisioni...

SEANCAT PLENARE

Seancat Plenare zhvillohen ne sallen e Kuvendit , një here ne jave, të Enjten ora 10:00. SEANCAT PLENARE SEANCAT PLENARE - PËRMBLEDHJE

RISITË DHE PROBLEMATIKAT E LIGJEVE

Qytetarët mund të njihen përmes platformës www.deputetim.al për thelbin e secilit ligj, risitë, ndikimin dhe problematikën që sjellin PROJEKTLIGJETLIGJET E MIRATUARAA E DINI SE.... I dini katër vendet me të cilat Shqipëria ka marrëveshje...

PYET DEPUTETIN

Për çdo problem, pyetje apo sugjerim qytetarët mund tu shkruajnë deputetëve përmes platformës www.deputetim.al dhe të marrin përgjigje prej tyre. ISP do të bëjë ndërmjetësimin e komunikimit midis qytetarëve dhe deputetëve. Qytetarët mund të...

STUDIME DHE RAPORTE

MONITORIMI I KUVENDIT JANAR – KORRIK 2017 Instituti i Studimeve Politike (ISP) me mbështetjen e fondacionit gjerman Friedrich-Ebert- Stiftung (FES) realizoi në periudhën janar – qershor 2017 monitorimin e institucionit të Kuvendit të Shqipërisë...

DEPUTETI IM

Emri Mbiemri: Partia: Qarku: Më shumë: wdt_ID Fotografia Emri Mbiemri Partia Qarku Më shumë Fjala në Kuvend 281 Pranvera Resulaj PS Vlorë Më shumë Fjala në Kuvend 277 Ornaldo Rakipi PS Tiranë Më shumë Fjala në Kuvend 278 Paulin Sterkaj PS Shkodër...

PARLAMENTI IM

Funksioni, historia, legjislacioni, legjislatura, struktura drejtuese Jeta parlamentare në Shqipëri daton më 1920. Pas vetëm katër vitesh sistem konkurrues partiak Shqipëria kaloi në sistem politik pa parti politike, më pas në Luftën e Dytë...