Arbi Agalliu

ARBI AGALLIU Emër Mbiemër: Arbi Agalliu Datëlindja: 01.08.1984 Vendlindja:Vlorë Edukimi:   I Lartë Karriera politike:  Anëtar i Këshillit Kombëtar PD, Kordinator Kombëtar PD Karriera profesionale:  Sistem Bankar/ Pedagog E dhënë specifike...

Baftjar Zeqaj

BAFTJAR ZEQAJ Emër Mbiemër: Baftjar Zeqaj Datëlindja: 15.02.1961 Vendlindja: Fier Edukimi:   I lartë Karriera politike: Kryetar Bashkie, Bashkia Fier Karriera profesionale:   Inxhinier Gjeolog E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e...

Bardhyl Kollçaku

BARDHYL KOLLÇAKU Emër Mbiemër: Bardhyl Kollçaku Datëlindja: 05.06.1967 Vendlindja: Berat Edukimi:  Doktoraturë në Fushën e Sugurisë dhe Mbrojtjes, AM Tiranë Karriera politike:  Kryetar i FRESSH Karriera profesionale: Shef i Shtabit të...

Belinda Balluku

BELINDA BALLUKU Emër Mbiemër: Belinda Balluku Datëlindja: 09.10.1973 Vendlindja: Tiranë Edukimi: (2019-2021)Universiteti i Harvard HKS, Diplomuar për Economic Development Karriera politike:  Anëtare e Partisë Socialiste të Shqipërisë Karriera...

Benet Beci

BENET BECI Emer Mbiemer: Benet Beci Datëlindja: 25.01.1965 Vendlindja: Tiranë Edukimi:  Doktoraturë, Universiteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit Karriera politike:  Nga 2001 pjesë e Partisë Reformatore të Shqipërisë Karriera profesionale: ( Janar...

Besion Ajazi

BESION AJAZI Emër Mbiemër: Besion Ajazi Datëlindja: 05.07.1985 Vendlindja: Gramsh Edukimi: I Lartë/ Gazetar Karriera politike: Këshilltar Politik i Grupit Parlamentar PSSH, Anëtar i Asamblesë Kombëtare të PS Karriera profesionale: Gazetar...

Bledjon Nallbati

BLEDJON NALLBATI Emër Mbiemër: Bledjon Nallbati Datëlindja: 08. 07.1985 Vendlindja: Bilisht Edukimi: Master në Marketing Karriera politike: Kryetar Bashkie Karriera profesionale: Kryetar Bashkie, Bashkia Devoll E dhënë specifike: Deputet nga...

Dasantila Tahiraj

DESANTILA TAHIRAJ Emër Mbiemër: Dasantila Tahiraj Datëlindja: 18.10.1972 Vendlindja: Elbasan Edukimi: Universiteti i Mjekësisë, Mjekësi e Përgjithshme; Doktoraturë në Dermatologji;  Profesor i Asociuar në Dermatologji Karriera politike: Kryetare...

Belind Këlliçi

BELIND KËLLIÇI Emër Mbiemër: Belind Këlliçi Datëlindja: 25.01.1987 Vendlindja: Tiranë Edukimi: Coopin State University, Master Shkencor në Shkencat e Menaxhimit Karriera politike: Kryetar i Forumit Rinor të Partisë Demokratike Karriera...

Emilja Koliqi

EMILJA KOLIQI Emër Mbiemër: Emilja Koliqi Datëlindja: 24.09.1963 Vendlindja: Shkodër Edukimi: I lartë/ Ekonomiste për Financë Karriera politike: Anëtare e Bordit, Këshilltare në PD, Dega Shkodër Karriera profesionale: (2015- në vazhdim) Bashkia...

Enslemvera Zake

ENSLEMVERA ZAKE Emër Mbiemër: Enslemvera Zake Datëlindja: 12.02.1981 Vendlindja: Korçë Edukimi: Universiteti  "Fan.S. Noli" Korçë, Dega: Financë- Kontabilitet Karriera politike: Nuk ka të dhëna Karriera profesionale: ( 2017- në vazhdim)...

Eralda Bano

ERALDA BANO Emër Mbiemër: Eralda Bano Datëlindja: 24.05.1985 Vendlindja: Fier Edukimi: I lartë/ Akademia e Arteve të Bukura Karriera politike: Nuk ka të dhëna Karriera profesionale: Mësuese E dhënë specifike: Deputete nga lista shumëmërore e...