Alqi Bllako

ALQI BLLAKO

  • Emër Mbiemër: Alqi Bllako
  • Datëlindja: 10.05.1987
  • Vendlindja: Ersekë
  • Edukimi:   Master profili Financë dhe Kontabilitet
  • Karriera politike: Nuk ka të dhëna
  • Karriera profesionale: Drejtor i Përgjithshëm, Agjencia Kombëtare e Ujësjellës Kanalizimeve dhe Infrastrukturës së Mbetjeve
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)