GRATË DEPUTETE

Aleanca e Grave Deputete është një organizim vullnetar i grave ligjvënëse të të gjitha grupimeve politike në Kuvendin e Shqipërisë. Aleanca e Grave Deputete ka në vëmendje të saj arritjen e objektivit që synon rritjen e pjesëmarrjes së grave në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë dhe në pushtetin vendor minimalisht me 40% brenda 10 viteve.

GRATË DEPUTETE

QARKU DEPUTETI PARTIA MANDATE
Tiranë Albana Vokshi PD 3
Durrës Andia Ulliri PLL 1
Vlorë Anila Denaj PS 1
Fier Antoneta Dhima PS 3
Dibër Aurora Mara PS 2
Tiranë Belinda Balluku PS 1
Korçe Blerina Gjylameti PS 3
Elbasan Dasantila Tahiraj PS 1
Dibër Dhurata Çupi PD 3
Shkodër Edona Bilali PS 1
Lezhë Elda Hoti PD 2
Tiranë Elisa Spiropali PS 2
Shkodër Emilja Koliqi PD 1
Korçe Enslemvera Zake PS 1
Fier Eralda Bano PD-PR 1
Tiranë Erisa Xhixho LSI 1
Tiranë Ermonela Valikaj PS 3
Tiranë Etilda Gjonaj PS 1
Elbasan Evis Kushi PS 3
Elbasan Flutura Açka PD 1
Kukës Gerta Duraku PS 1
Shkodër Greta Bardeli PD 1
Tiranë Grida Duma PD 2
Fier Ilda Dhori PD 1
Vlorë Ina Zhupa PD 1
Tiranë Jorida Tabaku PD 3
Durrës Klodiana Spahiu PS 4
Tiranë Klotilda Bushka PS 2
Fier Lindita Buxheli PS 1
Lezhë Lindita Metaliaj PD-PR 2
Lezhë Lindita Nikolla PS 3
Tiranë Luljeta Bozo PS 1
Shkodër Meri Markiçi PSD 1
Durrës Merita Bakiu PD 1
Tiranë Mesila Doda PD 3
Durrës Milva Ekonomi PS 2
Tiranë Mimi Kodheli PS 4
Gjirokastër Mirela Kumbaro PS 2
Fier Mirela Pitushi PS 1
Fier Monika Kryemadhi  LSI 4
Tiranë Ogerta Manastirliu PS 2
Korçe Olta Xhaçka PS 3
Tiranë Orjola Pampuri PD 2
Vlorë Pranvera Resulaj PS 1
Lezhë Shpresa Marnoj PS 1
Korçe Sorina Koti PD 1
Fier Tatiana Piro PS 2
Vlorë Teuta Ramaj PS 1
Elbasan Zheni Gjergji PD 1