ELISA SPIROPALI

ELISA SPIROPALI

  • Emër Mbiemër: Elisa Spiropali
  • Datëlindja: 15 Mars 1983
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: 2005 diplomohet në dy degë BA Ekonomi (Economics) dhe BA Politikë (Politics, në “Mount Holyoke College”, SHBA. MA
    në Politikë Ekonomike Europiane, në Universitetin “Sussex”, në Britaninë e Madhe. Kandidate për Doktore Shkencash në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Historisë, Dega Marrëdhënie Ndërkombëtare (2017)
  • Karriera politike: Anëtare e Partisë Socialiste që nga viti 2009. Anëtare e Asamblesë Kombëtare, Kryetare FRESSH, Këshilltare në Bashkinë Tiranë, Sekretare Për Rininë në Kryesinë e Partisë Socialiste
  • Karriera profesionale: 2013–mars 2015: Drejtore e Përgjithshme e Doganave
  • E dhënë specifike:  Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)