OGERTA MANASTERLIU

OGERTA MANASTERLIU

  • Emër Mbiemër: Ogerta Manastirliu
  • Datëlindja: 31 Dhjetor 1978
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: Ka kryer studimet në Fakultetin e Shkencave të Natyrës të Universitetit të Tiranës. Titullin “Master në Shkencë” në degën e Kimisë së Përgjithshme. Titullin “Doktor i Shkencave”, në Kimi Analitike dhe Mjedis
  • Karriera politike: 2017: Ministër në Ministrinë e Shëndetësisë;  Anetare e Asamblesë Kombëtare të PS
  • Karriera profesionale: 2013-2017: Drejtoreshë në QSUT “Nënë Tereza” në Tiranë. 2011-2013: Eksperte për menaxhimin dhe koordinimin e politikave sociale dhe burimeve njerëzore për organizata të ndryshme kombëtare dhe ndërkombetare, si UNFPA, Friedrich Ebert Stiftung
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)