Flamur Hoxha

FLAMUR HOXHA

  • Emër Mbiemër: Flamur Hoxha
  • Datëlindja: 20.03.1968
  • Vendlindja: Kukës
  • Edukimi: Jurist, Master në Shkenca Juridike, Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkodër
  • Karriera politike: Nuk ka të dhëna
  • Karriera profesionale: ( 2016-në vazhdim) Administrator dhe pronar i Kler Italia srl
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)