Lodovik Hasani

LODOVIK HASANI Emër Mbiemër: Lodovik Hasani Datëlindja: 23.09.1967 Vendlindja: Pukë Edukimi: I lartë Karriera politike: Angazhuar në PD Karriera profesionale: Biznesmen E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së Të dhënat në...

Shkëlqim Bullari

SHKELQIMBULLARI Emer Mbiemer: Shkëlqim Bullari Datëlindja: 26.04.1969 Vendlindja: Cërrik Edukimi:  Administrim biznes Karriera politike: Anetar i keshillit bashkiak 2015-2019 Karriera profesionale: Biznes privat E dhënë specifike: Deputet nga...

Qani Xhafa

QANIXHAFA Emër Mbiemër: Qani Xhafa Datëlindja: 11.10.1969 Vendlindja: Elbasan Edukimi: Inxhinier mekanik Karriera politike: Kryetar komune 2017-2015 Karriera profesionale: Ekspert i sigurise rrugore, administrim privat E dhënë specifike: Deputet...

Gëzim Ademaj

GEZIMADEMAJ Emër Mbiemër: Gëzim Ademaj Datëlindja: 24.11.1966 Vendlindja: Selenicë Edukimi: I lartë, inxhinieri Karriera politike: Anetar i keshillit bashkiak 2003-2019 Karriera profesionale: Biznesmen, administrator E dhënë specifike: Deputet...

Frrok Gjini

FRROKGJINI Emer Mbiemer: Frrok Gjini Datëlindja: 06.09.1960 Vendlindja: Shkodër Edukimi:  Drejtësi Karriera politike:  Ish deputet i PDr/PDK 2005=2009 Karriera profesionale: Biznes privat E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së...

Plarent Ndreca

PLARENTNDRECA Emer Mbiemer: Plarent Ndreca Datëlindja: 27.05.1977 Vendlindja: Rrëshen Edukimi:  Drejtësi, UET Karriera politike: Anetar i keshillit bashkiak 2019-2023 Karriera profesionale: Administrator studio ligjore E dhënë specifike: Deputet...

Asllan Dogjani

ASLLANDOGJANI Emër Mbiemër: Asllan Dogjani Datëlindja: 15.11.1977 Vendlindja: Kukës Edukimi: Juridik (UT) dhe Akademia e Policisë Karriera politike: Deputet me PS dhe PD Karriera profesionale: Drejtues Policie dhe avokat E dhënë specifike...

Petrit Doda

PETRIT DODA Emër Mbiemër: Petrit Doda Datëlindja: 01.03.1961 Vendlindja: Dibër Edukimi:  Ekonomist i Lartë Karriera politike:  Angazhuar në partinë demokratike prej vitit 1991, në stukturat e PD në Bulqizë Karriera profesionale:Ekonomist E dhënë...

Orjela Nebijaj

ORJELA NEBIJAJ Emër Mbiemër: Orjela Nebijaj Datëlindja: 21. 07. 1986 Vendlindja: Tiranë Edukimi: Diplomuar në Drejtësi, Universiteti i Tiranës Karriera politike: Kryetare grupsesioni, Kandidate për kryetare F.R.PD Karriera profesionale: Biznes...

Pandeli Majko:

FJALA NË KUVEND Fjalim i datës 12.10.2023Fjalim i datës 03.07.2023Fjalimi i dates 09.11.2022Fjalimi i dates 06.10.2022Fjalimi i dates 22.09.2022Fjalimi i dates 15.09.2022Fjalimi i dates 21.07.2022Fjalimi i dates 14.07.2022Fjalimi i dates...