KLODIANA SPAHIU

KLODIANA SPAHIU

  • Emër Mbiemër: Klodiana Spahiu
  • Datëlindja: 22. 05. 1976
  • Vendlindja: Durrës
  • Edukimi: 2015: Doktore e Shkencave Mjekesore 2003-2004: Shkolla Pasuniversitare SH.P.U, pranë Fakultetit të Mjekësisë, Departamenti i Lëndëve Paraklinike 1998-2002: Shkolla e Specializimit ne Kardiologji 1991-1997: Fakulteti i Mjekesise se Pergjithshme
  • Karriera politike: 2013-2017: Anetare e Asamblesë Parlamentare Mesdhetare; (2009 e në vazhdim) Anëtare e Partisë Socialiste; Deputete e PS ne Kuvendin e Shqipërisë; (2013-2017) NënKryetare e Komisionit të Çeshtjeve Sociale dhe Shëndetësisë
  • Karriera profesionale: Pedagoge e Jashtme në Lëndën e Fiziologjisë në Universitetin Privat “UFO”, Tiranë. Docente në praktikat e Kardiologjisë pranë Universitetit “Zonja e Këshillit të Mirë”
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)