BLEDAR ÇUÇI

BLEDAR ÇUÇI

  • Emër Mbiemër: Bledar Çuçi
  • Datëlindja: 14. 11. 1970
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: 1991-1995: Diplome Universitare, Fakultetit i Drejtësise në Universitetin e Tiranës. 1997-1998: Master për Menaxhim në Universitetin Hasselt në Belgjikë
  • Karriera politike: 2013-2017: Ministër Shteti për Çështjet Vendore dhe Kordinator Kombëtar kundër Korrupsionit. Nënsekretar për Çështjet Zgjedhore në PS
  • Karriera profesionale: 2010–2011: Drejtor Ekzekutiv i Shoqatës për Autonominë Vendore në Shqipëri. 2006–2010: Këshilltar dhe ekspert për disa programe ndërkombëtare në Kosovë dhe Shqipëri
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)