FLAMUR NOKA

FLAMUR NOKA

  • Emër Mbiemër: Flamur Noka
  • Datëlindja: 03.03. 1971
  • Vendlindja: Kukës
  • Edukimi: Diplomuar në mjekësi,Onkolog, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës
  • Karriera politike: (1998-2005) Sekretar në FRPD;( 2005-2013)Sekretar i PD dhe anëtar kryesie; (2013) Ministër i Brendshëm, Deputet i PD, Anëtar kryesie i PD
  • Karriera profesionale:  Deputet në Kuvendin e Shqipërisë
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)