ERVIN SALIANJI

ERVIN SALIANJI

  • Emër Mbiemër: Ervin Salianji
  • Datëlindja: 16 Janar 1988
  • Vendlindja: Korçë
  • Edukimi: Diplomuar per drejtesi ne UET, MA ne UET, doktorant ne UET.
  • Karriera politike: 2013-2015 drejtues departamenti dhe anetar i Keshillit Kombetar ne PD; 2015 kandidat per kryetar ne FRPD, 2015-2017 Sekretar për Aksionin Qytetar (PD).
  • Karriera profesionale: 2011-2015 avokat i Qytetit, Bashkia Tiranë; 2012-2016 lektor me kohë të pjesshme, UET.
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)