KOMISIONET PARLAMENTARE

Komisionet e perhershme Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e NjeriutKomisioni për Integrimin EuropianKomisioni për Politikën e JashtmeKomisioni për Ekonominë dhe FinancatKomisioni për Sigurinë KombëtareKomisioni...