Gazment Bardhi

GAZMENT BARDHI

  • Emër Mbiemër: Gazment Bardhi
  • Datëlindja: 06.07.1986
  • Vendlindja: Kavajë
  • Edukimi: I lartë/ Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës
  • Karriera politike: Anëtar i Kryesisë së PD dhe Sekretar i Përgjithshëm i PD; Këshilltar për çeshtjet ligjore i Kryetarit të Partisë Demokratike; Drejtues i Departamentit të Drejtësisë pranë Partisë Demokratike dhe anëtar i Kryesisë së PDSH
  • Karriera profesionale: ( Maj- Shtator 2017) Ministër i Drejtësisë; (2012) Këshilltar i Ministrit të Drejtësisë; (2012) Drejtor në Drejtorinë e Përgjithshme të Kodifikimit
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)