PAULIN STËRKAJ

PAULIN STËRKAJ

  • Emër Mbiemër: Paulin Sterkaj
  • Datëlindja: 05.07. 1961
  • Vendlindja: Shkodër
  • Edukimi: Diplomuar në Institutin e Fiskulturës “Vojo Kushi” në Tiranë
  • Karriera politike: (2005, 2013 dhe 2017) Deputet i PS, (2009) Deputet i PD; (2013) Anëtar i Asamblesë Kombëtare i PS
  • Karriera profesionale: Oficer i Ministrisë së Punëve të Brendshme,  Komandant i Repartit Special të Ndërhyrjes së Shpejtë, Shef i Policisë në Lezhë, më pas në Dibër, Komandant i Repartit “Brisku” në Tiranë,  Biznesmen në fushën e importit të karburanteve, të restoranteve dhe të ndërtimit
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)