NASIP NAÇO

NASIF NAÇO

  • Emër Mbiemër: Nasip Naço
  • Datëlindja: 05.04.1961
  • Vendlindja: Skrapar
  • Edukimi: Fakulteti i Shkencave Politike e Juridike, Universiteti i Tiranës
  • Karriera politike: (2013-2015) Ministër i Drejtësisë,  Deputet i LSI, (2009-2011 dhe 2012-2013) zv/kryetar i Kuvendit; (2011-2012) Ministër i Ekonomisë, Tregtisë dhe i Energjitikës, (2008 e në vijim) Anëtar kryesie i LSI dhe sekretar për qarkun Berat
  • Karriera profesionale: (2016-2017) Avokat privat, nga 1992 Prokuror, Shef sektori apo Drejtues prokurorie në nivele të ndryshme të prokurorisë apo Ministrisë së Brendshme, (1994-1997) avokat në Berat
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e LSI-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)