MONIKA KRYEMADHI

MONIKA KRYEMADHI

  • Emër Mbiemër: Monika Kryemadhi
  • Datëlindja: 09. 04. 1974
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: Bio-Kimi në FSHN, Universiteti i Tiranës; Master në Administrim Biznes UT & Nebraska; Doktoraturë në Fakultetin Ekonomik, Tiranë
  • Karriera politike: (2001-2005) deputete (PS), (2013 e në vijim) deputete LSI, nga 2004 bashkëthemeluese dhe drejtuese në LSI, prej 2017 kryetare e LSI.
  • Karriera profesionale: 1999-2001 Specialiste, Agjensia Kombëtare e Mjedisit
  • E dhënë specifike:  Deputet nga lista shumëmërore e LSI-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)