Denis Deliu

ANA DHAMO

  • Emër Mbiemër: Denis Deliu
  • Datëlindja: 17.05.1986
  • Vendlindja: Krujë
  • Edukimi: Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit
  • Karriera politike: Nuk ka të dhëna
  • Karriera profesionale: ( 2020-2021) Shef Sektori në njësinë Speciale të Gardës të Republikës
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)