Qani Xhafa

FJALA NË KUVEND Fjalim i datës 02.10.2023 Fjalim i datës 21.09.2023 Fjalim i datës 05.06.2023

Gëzim Ademaj:

FJALA NË KUVEND Fjalim i datës 12.10.2023Fjalim i datës 02.10.2023Fjalim i datës 03.07.2023

Asllan Dogjani:

FJALA NË KUVEND Fjalim i datës 05.10.2023Fjalim i datës 02.10.2023Fjalim i datës 21.09.2023Fjalim i datës 14.09.2023Fjalim i datës 03.07.2023Fjalim i datës 22.06.2023Fjalim i datës 15.06.2023Fjalim i datës 08.06.2023Fjalim i datës...

KONTROLLI PARLAMENTAR, BILANCI GRI I KUVENDIT

Kuvendi ka rol thelbësor në kontrollin parlamentar ndaj pushtetit ekzekutiv, institucioneve që raportojnë në Kuvend, procesit të mbikëqyrjes post legjislative dhe aktivitetit të vetë strukturave parlamentare. Gjatë sesionit nuk pati mocion besimi...
KUVENDI, I VETMI INSTITUCION ME TRANSPARENCË FINANCIARE

KUVENDI, I VETMI INSTITUCION ME TRANSPARENCË FINANCIARE

Kuvendi vijoi edhe gjatë muajve të fundit të vitit 2019 të publikojë rregullisht të dhënat financiare mbi të ardhurat e deputetëve. Ky standard i nisur më 2018, e bën Kuvendin institucionin e vetëm kushtetues e shtetëror në vend që publikon të...
DORËZIMI I MANDATEVE

DORËZIMI I MANDATEVE

Sesioni parlamentar janar – korrik 2019 u dominua nga procesi i zëvendësimit të deputetëve të opozitës, pas vendimit kolektiv të tyre për dorëzim mandatesh. I gjithë procesi u shoqërua me protesta dhe kontestime, si dhe dobësoi ndjeshëm peshën...

Fation Veizaj

FATION VEIZAJ Emër Mbiemër: Fation Veizaj Datëlindja: 18.09.1966 Vendlindja: Vlorë Edukimi: I lartë/ Universiteti Politeknik i Tiranës, Dega: Nxjerrje dhe Trasport nafte Karriera politike: Nuk ka të dhëna Karriera profesionale: (2017-në...