NIKO PELESHI

NIKO PELESHI

  • Emër Mbiemër: Niko Peleshi
  • Datëlindja: 11. 11. 1970
  • Vendlindja: Korçë
  • Edukimi: Inxhinieri Elektronike në Universitetin Politeknik të Tiranës
  • Karriera politike: Anëtar i Kryesisë së Partisë Socialiste;( 2013-2017 )ështe Zëvendëskryeministër i Shqipërisë;( 2007-2013)Kryetar Bashkie i Korçës. (2004-2005) Prefekt i Qarkut Korcë
  • Karriera profesionale: 2001-2004: Kryetar i Dhomës së Tregetisë Korcë (1999-2004)Biznes në fushën e teknologjive të Informacionit. (1999) Punonjes i zyrës së UNHCR në Korçe hapur gjate luftes se Kosoves. 1996-1999 biznes ne fushen e pasurive te paluajtshme dhe aktivitet tregtar; 1992-1994: emigruar ne Gjermani me kontrate pune nga Ministria e Ekonomise me shtetin Gjerman.
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)