LUAN DUZHA

LUAN DUZHA

  • Emër Mbiemër: Luan Duzha
  • Datëlindja: 25. 11. 1966
  • Vendlindja: Elbasan
  • Edukimi: Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Ekonomisë për Financë-Kontabilitet
  • Karriera politike: 2013 deputet me PR, kalim me LSI dhe 2017 me PS
  • Karriera profesionale: (2010- 2013) Drejtor në Shërbimin Pyjor të Elbasanit, (2006-2010)Drejtor i Uzinës së Lëndëve Plasëse në qytetin e Elbasanit, ( 2000-2005) Nëndrejtor ekonomik në qendrën spitalore “Xhaferr Kongoli”
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)