LINDITA NIKOLLA

LINDITA NIKOLLA

  • Emër Mbiemër: Lindita Nikolla
  • Datëlindja: 22. 10. 1965
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: Fakultetit të Shkencave të Natyrës, dega Matematikë, Universiteti i Tiranës; Master në Administrim Publik, drejtimi Pushtet Ekzekutiv, pranë Albanian University; Akademia mbi Policimin Komunitar dhe Qeverisjen Vendore. Universitetin e Pitsburgut, SHBA 2006: Akademia për Udhëheqësi dhe Reformë  (NDI) në Tiranë
  • Karriera politike: (2013-2017) Ministre e Arsimit dhe Sporteve (2013) Deputete (2007-2011) dhe (2011-2013) Kryetare e Njësisë Bashkiake Nr.1 Tiranë (2003–2006) Këshilltare e Këshillit të Njësisë Bashkiake Nr.1, Tiranë. Nga shtatori i vitit 2007: Anetare e Kryesisë së Partisë Socialiste
  • Karriera profesionale: (2004-2006)Drejtore e gjimnazit “S.Tafaj” Tirane (1989-2004) Mesuese Matematike në gjimnaze të Tiranës
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)