ERION BRAÇE

ERION BRAÇE

  • Emër Mbiemër: Erion Braçe
  • Datëlindja: 02.04. 1972
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: Fakultetin e Ekonomisë, dega Financë
  • Karriera politike: (1994) Anëtar i Komitetit të Përgjithshëm Drejtues të Partisë Socialiste, (1997-2001) Anëtar i Komisionit për Ekonominë, Financën dhe Privatizimin, (Maj 2006-Korrik 2006) Anëtar i Komisionit Hetimor për Çështjen e Prokurorit të Përgjithshëm,  Deputet i Partisë Socialiste të Shqipërisë në gjashtë legjislatura
  • Karriera profesionale: (1993-1997) Gazetar tek “Zëri i Popullit” 1998-2007,  Kryeredaktor i “Zërit të Popullit”
  • E dhënë specifike: Me përvojë dhe aktiv në debatet parlamentare, politike dhe media,  Kryesues i listës shumëemerore e PS në qarkun Fier

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)