TRITAN SHEHU

TRITAN SHEHU

  • Emër Mbiemër: Tritan Shehu
  • Datëlindja: 20.04. 1949
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: Diplomuar për mjekësi, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës;  Profesor Doktor, UT
  • Karriera politike: Prej vitit 1991 në  strukturat drejtuese të PD, disa herë Deputet e Ministër, (1996-1997) Kryetar i PD, (2001-2008) angazhim në PDR dhe kandidim në emër të saj në zgjedhje
  • Karriera profesionale: Për shume vite pedagog në Universitetin e Tiranës, shef i anestezi-reanimacionit Shqiptar; Zv/Rektor i Universitetit Katolik Zoja Këshillit të Mirë
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)