LUÇIANO BOÇI

LUÇIANO BOÇI

  • Emër Mbiemër: Luçiano Boçi
  • Datëlindja: 26 Mars 1967
  • Vendlindja: Elbasan
  • Edukimi: Diplomuar në Gjuhë Letërsi, Universiteti A. Xhuvani, Elbasan; diplomuar ne juridik, UT. Prof/As. ne UE
  • Karriera politike: 2009-2017 deputet i PD; 2009-2013 kryetar i PD Elbasan; anëtar i Këshillit Kombëtar i PD
  • Karriera profesionale: Midis 1991 dhe 2009 pedagog, shef departamenti, zv/rektor, Universiteti i Elbasanit; 1989-1991 mesuese
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)