ISUF ÇELAJ

ISUF ÇELAJ

  • Emër Mbiemër:
  • Datëlindja: 13. 11. 1964
  • Vendlindja: Tropojë
  • Edukimi: Diplomuar ne Mjeksi Veterinare, FMV ne Universitetin Bujqesor te Tiranes. Diplomuar ne Fakultetin Juridik, UT .
  • Karriera politike: Nga 2013 anëtar i Këshillit Kombëtar te PD dhe Koordinator dega nr.1 Tiranë; 2005 këshilltar i Ministrit të Brendshëm; 2017 deputet
  • Karriera profesionale: 2013- 2017 subjekti privat “GENER 2”; 2012- 2013 sekretar i pergjithshem, MPB; 2005- 2012 drejtor  ne MPB; 1998-2005 manaxher ne “GENER 2″,  1995-1998 punonjes ne MPB; 1992-1995 pedagog UBT; 1988-1992 specialist veteriner ne Tropoje
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)