DASHAMIR SHEHI

DASHAMIR SHEHI

  • Emër Mbiemër: Dashamir Shehi
  • Datëlindja: 28 . 10.  1957
  • Vendlindja: Tiranë
  • Edukimi: Diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë Agrare, UT. Doktor i Shkencave Ekonomike, UT.
  • Karriera politike: (1992-1996) Ministër e me pas Zv/Kryeministër, (1992-1997) Deputet i PD, (2001-2005) Deputet i PDr, (2013-2017) deputet në listën e PD dhe Kryetar i LZHZ
  • Karriera profesionale: (1982-1984) Ekonomist në Mirditë; (1984 – 1991) Ekonomist në Tiranë; (2005 -2013) Konsulent financiar
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e PD-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

VOTIMI I AKTEVE

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

ANGAZHIMI NË PUBLIK

NISMA LIGJORE

VLERESIMI FINAL (SESIONI I FUNDIT)

VLERESIMI FINAL NE PERQINDJE (NGA 100%)

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)