ANTONETA DHIMA

ANTONETA DHIMA

  • Emër Mbiemër: Antoneta Dhima
  • Datëlindja: 5 Dhjetor 1970
  • Vendlindja: Fier
  • Edukimi: Diplomuar në Akademinë e Forcave Tokësore “Skënderbej”, dega Plan-Financë; 2009-2010 studime pasuniversitare si vlerësuese e pasurive të paluajtshme; 2011-2013 MA në financë në Universitetin “Aleksandër Moisiu”
  • Karriera politike: 2015 dhe 2017 deputete e PS, nga 2005 aktiviste lokale e PS
  • Karriera profesionale: 1993- 2004 shefe finance në Repartet Ushtarake në Fier dhe Vlorë; 2005–2006 drejtore e Financë–Buxhetit Bashkia Fier; 2013-2015 drejtore e spitalit rajonal Fier; 2006-2014 mesuese e jashtme në shkollat jopublike “ALEN” dhe “Flatra e Dijes” Fier
  • E dhënë specifike: Deputete nga lista shumëmërore e PS-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)