AGRON ÇELA

AGRON ÇELA

  • Emër Mbiemër: Agron Çela
  • Datëlindja: 5 Shkurt 1969
  • Vendlindja: Shkodër
  • Edukimi: Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti “Luigj Gurakuqi”, Shkodër.
  • Karriera politike: 2013 dhe 2017 deputet i LSI dhe anëtar i strukturave të saj, drejtues për Qarkun Shkodër
  • Karriera profesionale: Drejtues në Kompani Private “Xhenis” SH; Ish President i FC Vllaznia
  • E dhënë specifike: Deputet nga lista shumëmërore e LSI-së

Të dhënat në grafikët mëposhtë janë në përqindje (%)
Të dhënat e efektivitetit sipas partive politike

NIVELI I EFEKTIVITETIT

DISKUTIME NË KUVEND

ANGAZHIMI NË KOMISIONE

VLERESIMI FINAL (LEGJISLATURA)